FUNDERMAX

Η σειρά μελαμινικών επιφανειών Star Favorit της FunderMax, συνδυάζει τις αρετές των πιο ραφινάτων decor με αυτές των πιο εκλεπτυσμένων επιφανειών, παραδίνοντας ένα εξαιρετικά ποιοτικό τελικό προϊόν, που αποτελεί ιδανική λύση για εσωτερική επιπλοποιία τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό τομέα. Πλεονεκτήματα που διαθέτει είναι η αντοχή σε κρούση και γρατζουνιές, η ευκολία στην επεξεργασία και τη βέλτιστη σχέση κόστους-οφέλους. Η τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, pattern και υφών παρέχουν στον εκάστοτε σχεδιαστή μοναδικές δυνατότητες δημιουργίας μέσα από αναρίθμητους συνδυασμούς.

Το προϊόν Max Compact της FunderMax, βρίσκεται επάξια στην κορυφή των προϊόντων βιομηχανικής ξυλείας. Ουσιαστικά αποτελεί ένα μασίφ HPL, ιδανικό για χώρους επαυξημένων απαιτήσεων και ιδιαίτερων συνθηκών. Οι εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητές του, η ασυναγώνιστη αντοχή του, η ευκολία στον καθαρισμό και η κορυφαία ανθεκτικότητά του σε χημικά καθαριστικών και σε συνεχή υγρασία αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα, η εξασφάλιση των οποίων κρίνεται επιθυμητή και αναγκαία τόσο σε χώρους και έιδη οικιακής χρήσης, όσο και σε χώρους υγείας, εργαστηρίων, εστίασης, ξενοδοχείων κτλ. (χημικά εργαστήρια, νοσοκομεία, μικροβιολογικά εργαστήρια κτλ.)
Ανάλογα με την πυκνότητα των πόρων της επιφάνειας και την αντοχή του σε χημικές ουσίες, χωρίζεται στις σειρές Max Compact Interior (+), Max Compact Interior Plus (++) για νοσοκομεία και χειρουργεία και Max Compact Interior Resistance (+++) για πάγκους εργαστηρίων και χημίων. Οι σειρές αυτές κυκλοφορούν και για εξωτερικούς χώρους, με την εξασφάλιση πυραντοχής και με προσθήκη ειδικών φίλτρων προστασίας από την UV ακτινοβολία, για την αποφυγή αλλοίωσης του χρώματος από το φυσικό φως. Όλα σχεδόν τα decor είναι διαθέσιμα και για τη σειρά Max Compact, διασφαλίζοντας έτσι μια τεράστια ποικιλία σε αυτό το στιλπνό αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό.

Η Saxum αποτελεί την καινούρια σειρά επιφανειών Compact(Max Compact) της FunderMAX, στην κατηγορία Interior. Σε όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα των επιφανειών αυτών (μηχανικές ιδιότητες, αντοχή, ευκολία στον καθαρισμό, ανθεκτικότητα σε χημικά καθαριστικών και υγρασία) προστίθεται υφή και οπτικό βάθος, διαμορφώνοντας μια καινοτόμα επιφάνεια, μοναδικής οπτικής και αισθητικής ποιότητας, η οποία θυμίζει τόσο και όψη όσο και σε υφή ανεπεξέργαστη πέτρα. Το βαθύ ματ φινίρισμα, πλαισιώνεται από γυαλιστερές στρώσεις κατά περιοχές, αποδίδοντας μια ιδιαίτερη λάμψη όταν φωτίζονται, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη υφή της “πέτρας”, προσφέρει έντονο χαρακτήρα, κλάση και “φυσική” κομψότητα στο χώρο όπου θα χρησιμοποιηθεί. Η σειρά Saxum είναι διαθέσιμη σε 4 αποχρώσεις.

Το υλικό HPL (High Pressure Laminate) είναι ένα κατεξοχήν διακοσμητικό υλικό. Το γεγονός αυτό, καθιστά το Max HPL της FunderMax ως την πρώτη επιλογή για project interior design, όπου η υψηλή ποιότητα στο σχεδιασμό είναι αναγκαία. Το υλικό αυτό, εξαιτίας του πάχους του 0,8mm, διαθέτει ελαστικότητα και ευκαμψία, κατάλληλο για την κάλυψη ακόμα και καμπύλων επιφανειών, παρέχοντας στο σχεδιαστή ομοιογένεια και άρτιο αποτέλεσμα σε φαινομενικά “δύσκολες” επιφάνειες. Καθώς παράγεται χρησιμοποιώντας τεχνολογικά εξελιγμένες διαδικασίες, όπου αρκετά φύλλα εμποτισμένης ρητίνης συμπιέζονται μεταξύ τους κάτω από υψηλή πίεση σε υψηλές θερμοκρασίες, το Max HPL χαρακτηρίζεται από τη στιβαρότητα, τη θερμική του αντίσταση και την ευελιξία, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάμπολλες εφαρμογές εσωτερικού χώρου, όπως επιπλοποιία, εμπορικές εγκαταστάσεις κ.ά. Επιπρόσθετα πλεονεκτήματα του υλικού αποτελούν η υψηλή αντοχή του σε τριβή, κραδασμούς , γρατζουνιές και κρούση, η ευκολία στον καθαρισμό του, καθώς και η ανθεκτικότητά του σε χημικά καθαριστικών οικιακής χρήσης. Είναι διαθέσιμο σε 6 διαφορετικές επιφάνειες, σε ολόκληρη τη χρωματική παλέτα της εταιρείας,με δύο διαφορετικά χρώματα σόκορου και σε 3 διαφορετικά μεγέθη προσφέροντας μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και εξοικονόμηση υλικού.

Με την καινούρια σειρά επιφανειών HPL, η FunderMax προάγει μια υψηλής αισθητικής πατενταρισμένη τεχνολογικά επιφάνεια νέας γενιάς, η οποία διαθέτει εξαιρετικά “ζεστή” και απαλή υφή, κομψό και σύγχρονο σούπερ ματ φινίρισμα με ειδική anti-fingerprint επίστρωση, παρέχοντάς της ευκολία στη συντήρηση και τον καθαρισμό αλλά και ευχαρίστηση στον ίδιο το χρήστη. Μέσα από μια μοναδική παλέτα χρωμάτων, το οπτικό και αισθητικό αποτέλεσμα είναι ακαταμάχητο. Οι εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής που διαθέτει, την καθιερώνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στα υλικά υψηλών απαιτήσεων στο χώρο του interior design, καθιστώντας την ιδανική λύση για όλες τις επιφάνειες του εσωτερικού (κουζίνα, μπάνιο, γραφείο, έπιπλο κτλ.), καθώς συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο το στυλ με την ουσία.

Η σειρά Star Favorit Superfront της FunderMax, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν της εταιρείας, το οποίο συνδυάζει το υλικό HPL, το οποίο είναι πιο πυκνό, σκληρό και συμπαγές από το μελαμινικό χαρτί, συμπιεσμένο πάνω σε νοβοπάν ή MDF. Ο συνδυασμός αυτό, χαρίζει μεγαλύτερησταθερότητα και στιβαρότητα στο τελικό προϊόν, παρέχοντας παράλληλα αυξημένη αντοχή στην κρούση. Η απαλότερη υφή στην επιφάνεια, η ευκολία στον καθαρισμό και η ανθεκτικότητά του στη χρήση χημικών καθαριστικών αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα του υλικού αυτού, και το καθιστούν ιδανικό τόσο στην επιπλοποιία όσο και στην κάλυψη-προστασία τοίχων, κυρίως σε χώρους όπου η καθημερινή χρήση προκαλεί φθορές.

Η σειρά m-look της FunderMax, ανεβάζει ακόμα ένα σκαλί παραπάνω το ούτως ή άλλως κορυφαίο compact hpl. Με ειδικά επεξεργασμένα φύλλα φορμάικας στο εσωτερικό του, το m-look είναι ένα υλικό πυράντοχο, όχι απλά βραδύκαυστο, με αντίδραση στη φωτιά κλάσης A2 – s1, d0 σύμφωνα με το EN 13501-1. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, patterns και υφών, παρέχει ένα μοναδικό όπλο στη φαρέτρα του κάθε αρχιτέκτονα ή σχεδιαστή, για αμέτρητες συνθετικές ιδέες σε κτίρια οποιουδήποτε ύψους και κλίμακας.

Η πρώτη εικόνα που δέχεται ο εκάστοτε παρατηρητής από ένα κτίριο είναι το εξωτερικό του περίβλημα. Εκείνο οφείλει να είναι ενδιαφέρον αισθητικά, ούτως ώστε να τον προσελκύσει, αλλά και να προστατεύει το εσωτερικό από οποιεσδήποτε καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι ανάγκες αυτές ικανοποιούνται με τον βέλτιστο τρόπο με τη σειρά πάνελ προσόψεων Max Exterior, της FunderMAX, η οποία “μεταφέρει” τις μοναδικές ιδιότητες του υλικού hpl compact (Max Compact) στο εξωτερικό των κτιρίων. Στις ήδη εξαιρετικές μηχανικές αντοχές του συγκεκριμένου υλικού προστίθενται ειδικά φίλτρα για προστασία από τις UV ακτινοβολίες του ηλίου καθώς και πυροπροστασία. Με ολοένα και αυξανόμενο αριθμό decor, ο εκάστοτε σχεδιαστής καλείται να διαλέξει μέσα από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων, σχεδίων και pattern προσθέτωντας μοναδικότητα και αισθητική σε ένα κορυφαίο προϊόν τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε αντοχή.

Η Μodulo αποτελεί μια σύγχρονη λύση της FunderMAX στην επένδυση εξωτερικών και εσωτερικών όψεων των κτιρίων. Ειδικοί “αόρατοι” μηχανισμοί στήρίζουν προκατασκευασμένα, τυποποιημένα στοιχεία  πάνω σε μια υποδομή από ξύλο ή αλουμίνιο, προσφέροντας ένα λείο αποτέλεσμα, άρτιο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Με την μέθοδο τοποθέτησης scaleo, επιτυγχάνεται ένα ανάγλυφο αισθητικό αποτέλεσμα από στοιχεία MAX Exterior (hpl compact exterior) σε προσόψεις κτιρίων. Αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ασύγκριτες ιδιότητες του υλικού, η συγκεκριμένη μέθοδος προσφέρει, πέραν του μοναδικού αισθητικά αποτελέσματος, μεγάλη ευκολία στον καθαρισμό και εξαιρετική μηχανική αντοχή ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Copyrights © 2020 SANELCO. All Rights Reserved.

DWHITE PRODUCTION

Font Resize
Contrast