Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

“Με διάθεση για δημιουργία”

Η Sanelco είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία μετρά 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ξυλείας, με εφαλτήριο τη Σέρβικη Οξιά και την δυνατή σχέση με τις Βαλκανικές χώρες.
Σήμερα, με συνεργασίες και αντιπροσωπίες μεγάλων οίκων του χώρου, διαθέτει μια άρτια οργανωμένη αποθήκη με σκληρή Ευρωπαϊκή και Τροπική μασίφ ξυλεία, δομική και διακοσμητική, Μελαμινικές και  Kαπλαντισμένες επιφάνειες, Νοβοπάν και MDF, Κόντρα Πλακέ και Ξύλινα πάνελ, με την δυνατότητα να διαχειρίζεται και να προσφέρει FSC πιστοποιημένα προϊόντα.
Σκοπός της SANELCO είναι να προσφέρει στον Αρχιτέκτονα / Σχεδιαστή / Μελετητή καθώς και και στον Βιοτέχνη / Ξυλουργό και κατ’ επέκταση στον τελικό χρήστη υλικά, υφές, χρώματα, τεχνικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκάστοτε χρήσης και των απαιτήσεων του σύγχρονου design.
Οι άνθρωποι μας με διαρκή διάθεση για δημιουργία και αναζήτηση νέων, καινοτόμων τεχνολογικά, ποιοτικά και αισθητικά υλικών και τεχνολογιών, μέσα από συνεχή έρευνα και εκπαίδευση, μπορούν να προσφέρουν συμβουλές και προτάσεις για τις αμέτρητες δυνατότητες της SANELCO στον εκάστοτε δημιουργό.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Just in time

Η Sanelco, διατηρώντας σε stock όλα τα προϊόντα της, επιτρέπει στους συνεργάτες της, να δουλέυουν just in time. Αγοράζοντας κάθε φορά τα υλικά, που χρειάζονται για κάθε project διατηρείται το κόστος δαιχείρισης αποθήκης των συνεργατών της, ιδιαίτερα χαμηλό.

Keep it simple

Tο ξύλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Επενδύοντας στην ποιοτική αποθήκευση του κάθε προϊόντος, τηρώντας τις προδιαγραφές του εκάστοτε προμηθευτή, δίνοτας του το χώρο που χρειάζεται, σας πρσφέρουμε προϊόντα, σαν να βγήκαν μόλις από την παραγωγή.

Almost ready

Χάρη στο οργανωμένο δίκτυο συνεργατών της, η Sanelco, μπορεί να προσφέρει και ημιέτοιμα προϊόντα, τόσο μασίφ ξυλείας όσο και βιομηχανικών πάνελ, με δυνατότητες περαιτέρω επεξεργασίας, όπως Edge-banding, Cut-on-Size, Preforming, Lamination, επεξεργασία CNC και μορφοποίηση ξύλων.

IT’S A MATCH GAME

Βρείτε τις επιλογές που μπορούμε να σας προσφέρουμε

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Copyrights © 2020 SANELCO. All Rights Reserved.

DWHITE PRODUCTION