espa-greek
espa-greek

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ Products

ΜΕ ΕΝΑ ⋅ ΚΛΙΚ ⋅ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

hall & stairs child room office bathroom BEDROOM terrace kitchen dining living room

ΕΙΣΟΔΟΣ – ΧΩΛ


Η είσοδος μίας οικίας είναι το σημείο συνάντησης όλων των δωματίων. Οι εσωτερικές πόρτες της μπορούν να συνδιαστούν με τους υπόλοιπους χώρους χάρη στα laminate HPL, Aptico και Shinokki. Σ’ένα πολυόροφο σπίτι, η σκάλα βρίσκεται πάντα κοντά στην είσοδο. Μία ξύλινη σκάλα, μπορεί να θεωρηθεί κλασσικό στοιχείο σχεδιασμού, ωστόσο οι ιδιαίτερες αποχρώσεις των Woodpanel, προσφέρουν ελευθερία για ένα καινοτόμο σχεδιασμό.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Το παιδικό δωμάτιο αποτελεί τον ιδιωτικό χώρο όπου το παιδί δημιουργεί το δικό του προσωπικό κόσμο, έναν κόσμο όπου οφείλει να είναι ιδιαίτερος και μοναδικός καθώς θα το πλαισιώνει τις περισσότερες ώρες του από τη στιγμή που θα έρθει στη ζωή. Οι χρωματιστές μελαμίνες Star Favorit, σε συνδιασμό με τη ζεστασιά των επενδεδυμένων πάνελ Shinnoki και Nordus, δημιουργούν ένα χώρο ευχάριστο για το παιδί. Για πρωτότυπες δημιουργίες που συνδιάζουν φαντασία και ασφάλεια, το HPL compact είναι το μέσο αλλά και η έμπνευση!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ


Ο ρόλος του γραφείου σε κάθε οικία έχει ισχυροποιηθεί τα τελευταία χρόνια, όπου η ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής επιτάσσουν όλο και περισσότερο την εργασία στο σπίτι, τόσο μερικώς όσο και εξολοκλήρου. Ως εκ τούτου, το γραφείο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε σπιτιού, με την επίτευξη του βέλτιστου συνδυασμού λειτουργικών και αισθητικών αναγκών να αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική. O σχεδιασμός του χώρου μπορεί να γίνει από επιλογή ή συνδιασμό, επενδυμένων Shinnoki, Nordus, Querkus και μελαμινικών επιφανειών Star Favorit.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΜΠΑΝΙΟ


Κύριες παράμετροι στην επιλογή υλικών επένδυσης του μπάνιου είναι η αντοχή τους σε έντονες μεταβολές θερμοκρασίας, ισχυρά χημικά καθαρισμού, υγρασία και φθορά. Στην περίπτωση επιλογής υλικού για την επένδυση τοίχου συνιστώνται τεμάχια μεγάλων διαστάσεων, για την ελαχιστοποίηση των αρμών οι οποίοι αποτελούν εστίες μικροβίων και υγρασίας.

Ιδανική λύση που ικανοποιεί όλες τις παραπάνω παραμέτρους είναι, το HPL compact, το οποίο μπορεί να συνεχιστεί και στον πάγκο του επίπλου. Εναλλακτικά, η μασίφ ξυλεία Tropico, με εξαιρετική αντοχή στο νερό, μπορεί να αποτελέσει το μέσο για μοναδικές δημιουργίες, από τον πάγκο του επίπλου μέχρι και μοναδικά ξύλινα πλακάκια.

Τα έπιπλα, που συνθέτουν το μπάνιο, είναι πλέον καθαρά προσωπική επιλογή όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία από υλικά που ανταπεξέρχονται στις προϋποθέσεις που θέτει ένα μπάνιο.

Τεράστια γκάμα χρωμάτων, decor, patterns και υφών με μελαμίνες Star Favorit, άψογη γυαλάδα TechnoGlas HG, Deep Glass ή και Mirror, κόντρα πλακέ επενδεδυμένα με HPL, Αptico ή καπλαμά the Veneer,

Tip. Για την αίσθηση ενός προσωπικού σπα, συνδιάστε με Hemlock ξυλεία, που χρησιμοποιείται για τις σάουνες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ


Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος συνυφασμένος με χαλάρωση, ξεκούραση και ανάπαυση. Σε αυτό περνάμε πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου μας, επομένως οφείλει να είναι όμορφο, ζεστό και φιλόξενο. Το σημαντικότερο στοιχείο του χώρου είναι το κρεβάτι, το οποίο πρέπει να είναι άνετο, με το κεφαλάρι να προσφέρει τη δυνατότητα για περαιτέρω ξεχωριστές πινελιές, όπως ένα υπερμεγέθες ιδιαίτερο τελείωμα Ancient Oak. Με την εντυπωσιακή επένδυση Astrata, το κεφαλάρι μπορεί εντυπωσικά συνεχίσει σε ολοκληρο το κομμάτι του τοίχου. Για ένα πιο απλό, στη λογική μιας αφαιρετικής διακόσμησης κρεβάτι, υπάρχει η επιλογή από την ποικιλία μελαμινικών décor Star Favorit ή τη ζεστασία του φυσικού ξύλου με τα επενδεδυμένα, Nordus, Querkus, Shinnoki. Η αρμονική ισορροπία που οφείλει να υπάρχει σε ένα χώρο εξ ορισμού χαλαρωτικό, ολοκληρώνεται με το συνδυασμό των υλικών για το κομοδίνο, τη ντουλάπα και μια συρταριέρα, που υπάρχουν σε κάθε υπνοδωμάτιο.

Tip. Στο βεστιάριο, Ακουλουθώντας την πρόταση του Armani, επιφάνεια Texta, για ζεστή υφή υφάσματος και ιδανικό χρώμα για την ανάδειξη των ρούχων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΒΕΡΑΝΤΑ


Το μπαλκόνι και η βεράντα αποτελούν την προέκταση κάθε οικίας προς τον εξωτερικό χώρο. Η διακόσμησή τους αφήνει το περιθώριο για κατεξοχήν προσωπικές επιλογές, με στοχο τη δημιουργία ευχάριστων, ατμοσφαιρικών στιγμών. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία τόσο σε βιομηχανικά υλικά, με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και αντοχές σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, όπως το Compact HPL Exterior, όσο και σε μασίφ ξυλεία, μέσα από σπάνια τροπικά, αδιάβροχα ξύλα της σειράς Tropico, ιδανικά για κατασκευές και έπιπλα εξωτερικών χώρων, αλλά και για επενδύσεις πατώματος και τοίχων, με το Decla.

Tip. Decla – Padouk, ένα ζωντανό μοναδικό τροπικό ξύλο, βαθύ κόκκινο. Με την πάροδο του χρόνου, γκριζάρει επιδερμικά από μόνο του, ενώ το εσωτερικό παραμένει το βαθύ κόκκινο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΟΥΖΙΝΑ


Την τελευταία 10ετία έχουν σημειωθεί αλλαγές ως προς τον ρόλο της κουζίνας στην εσωτερική διαρρύθμιση της οικίας. Πλέον, αποτελεί ιδιαίτερα ενεργό στοιχείο των χώρων διημέρευσης, διαμορφώνοντας συχνά έναν ενιαίο χώρο μαζί με το σαλόνι και την τραπεζαρία. Οι εναλλαγές στα επίπεδα, τα υλικά και τις ποιότητες, και κυρίως η αρμονική σχέση μεταξύ τους, αναδυκνείοντας παράλληλα την ξεχωριστή ταυτότητα του κάθε χώρου, αποτελούν την υπέρτατη πρόκληση για κάθε interior designer.

Για σύχρονο και εκλεπτισμένο σχεδιασμό, ο πάγκος κουζίνας Compact HPL με τις ασυναγώνιστες μηχανικές ιδιότητες και την αντοχή του σε υγρασία, σε συνδυασμό με επενδεδυμένα πορτάκια μελαμινικών ή ακρυλικών επιφανειών κορυφαίας ποιότητας και συναρμογής, TechnoGlas Matt, High Gloss ή Deep Glass, μέσα από μια τεράστια γκαμα σχεδίων, χρωμάτων, decor, patterns και υφών. Για ανάδειξη βέλτιστης δυνατής φυσικότητας μέσω του ξύλου, ο πάγκος από Fingerjoint, συνδιασμένος με επενδεδυμένα πορτάκια καπλαμά αξεπέραστης αισθητικής. Nordus, για σκανδιναβικό στυλ, Querkus για τη στιβαρότητα και ζεστασιά της Δρυός με διαφορετικές δυνατότητες φινιρίσματος, και Shinnoki, για υψηλής αντοχής και ομοιομορφίας, βαμμένα, λακαρισμένα πάνελ έτοιμα για τοποθέτηση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ


Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος άρρηκτα συνδεδεμένος με ευχάριστες συναθροίσεις, διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή. Επομένως, πρέπει να αποπνέει οικειότητα, άνεση και ζεστασιά διατηρώντας παράλληλα τον εργονομικό και λειτουργικό του χαρακτήρα.

Μια εναλλαγή στο πάτωμα, Park-y, μπορεί να διαχωρίσει νοητά το χώρο της τραπεζαρίας τόσο από την κουζίνα όσο και από το καθιστικό. Μια εντυπωσιακή τάβλα από Full Stave Woodpanel, συνθέτει το έπιπλο, τραβώντας την προσοχή με τη στιβαρότητα του. Για ένα πιο μίνιμαλ σχεδιασμό, η επιφάνεια της τραπεζαρίας μπορεί να γίνει με Compact, εντυπωσιάζοντας με τον εκλεπτιμένο αποτέλεσμα λόγω του πάχους του υλικού. Τη ζεστασιά και τη μοναδικότητα του χώρου, μπορεί να την δώσει η επένδυση τοίχου, Astrata, αλλά και το έξυπνο σύστημα επένδυσης Clic Wall.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ


To καθιστικό αποτελεί έναν από τους βασικότερους χώρους του σπιτιού, καθώς οφείλει να αντεπεξέρχεται σε πολλαπλούς ρόλους, να είναι εξωστρεφές για να υποδέχεται φιλόξενα την κοινωνική ζωή της οικογένειας αλλά και λειτουργικό για να μπορεί να το απολαμβάνει καθημερινά και η ίδια. Η διακόσμηση του, ξεκινά από ένα κεντρικό σημείο, έναν «πόλο» γύρω από τον οποίο αναπτύσσεται.

Μία πιθανότητα πόλου, μπορεί να αποτελέσει το έπιπλο της τηλεόρασης, δημιουργώντας μία σύνθεση από Star Favorit και Shinnoki, που αρμονικά συνεχίζεται μ’ ένα ιδιαίτερο χαμηλό τραπέζι και coffee tables από Ancient Oak. Eναλλακτικά, το κυρίαρχο στοιχείο μπορεί να είναι το τζάκι, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σύνθεση από Compact, με εξαρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Στοιχεία από μασίφ ξυλεία, μπορούν να κάνουν το χώρο ξεχωριστό με πιο ρουστικ νότες, όπως κορμοί και ροδέλες από δρυ και οξιά, για σκαμπό ή τραπεζάκια, ένα εντυπωσιακό εμφανές ξύλινο δοκάρι ή μια αξεφάρδιστη τάβλα, είναι ιδέες στις οποίες αξιοποιειται η φυσική ομορφιά των Hardwoods.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Copyrights © 2024 SANELCO. All Rights Reserved.

DWHITE PRODUCTION