espa-greek
espa-greek

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ Products

ΜΕ ΕΝΑ ⋅ ΚΛΙΚ ⋅ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

Πολυχώρος Διάσκεψη Ντουλάπια Mall Σταθμός

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμφιθεατρική, ειναι μια αίθουσα με δυνατότητα πολλαπλών τρόπων διαμόρφωσης της σκηνής αλλά και διαφορετικού φωτισμού, όπου πραγματοποιείται μεγάλο εύρος εκδηλώσεων, όπως παραστάσεις θεάτρου και χορού, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις και συνέδρια. Συνήθως, οι χώροι αυτοί επενδύονται με ξύλινα πάνελ καθώς το ξύλο βοηθά ιδιαίτερα την ακουστική του χώρου. Οι 4 συλλογές της σειράς Querkus, natural, vintage, retro και smoked, αξιοποιώντας τη στιβαρότητα της δρυός, αναδυκνείει την αυθεντικότητα σε κάθε στυλ. Σε συνδυασμό με μασίφ κατασκευαστικά στοιχεία από Hardwoods, αναδυκνείουν την αυθεντικότητα σε κάθε στυλ.

Tip. Η Decospan καινοτομεί, με τα ειδικά ακουστικά πάνελ, σαν πυρήνας πάνω στον οποίο μπορούν να ταιριάξουν καπλαμάδες από όλα σχεδόν τα είδη ξυλείας, από τη συλλογή The Veneer.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΣΚΕΨΗ


Μία κεντρικη βιβλιοθήκη, είναι ένας χώρος όπου ο επισκέπτης – αναγνώστης φιλοξενείται για να χρησιμοποιήσει, υπεύθυνα, τις διαθέσιμες παροχές του χώρου. Η μεγάλη προσέλευση κόσμου, υποχρεώνει ο σχεδιασμός του χώρου να γίνεται από υλικά εξειρετικής αντοχής στη φθορά του χρόνου και την έντονη καθημερινή χρήση.

Αρχικά, η βάση του χώρου, το πάτωμα Par-ky, οι επενδύσεις τοίχων Astrata και ενδεχομένως διαχωριστικά, όπως μια διάτρητη κατασκευή από μασιφ ξυλεία Hardwoods ή Tropico, ορίζουν τη διάταξη του χώρου. Στη συνέχεια συμπληρωνέται ο χώρος με την επιλογή υλικών, από επενδυμένα Shinnoki, Nordus, Querkus και μελαμινικές επιφάνειες Star Favorit, Hpl Compact ή και τον συνδιασμό τους, για την κατσκευή τραπεζιών, καθισμάτων αλλά και σημεία χαλάρωσης.

Η τεράστια γκάμα καπλαμάδων The Veneer, με πυρήνα ακουστικά πάνελ, για επένδυση σε τοίχο, ή με MDF, για κατασκευές έχουν το απόλυτο match-color με τις σανίδες πατώματος Cabbani.

Tip. Η μονοχρωμία βοηθά τη συγκέντρωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ


Σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντως, υπάρχουν συχνά βεστιάρια, βοηθώντας τον φιλοξενούμενο να απολαύσει το χρόνο του στο κτίριο, αλλά και τη σωστή λειτουργία του χώρου Υπάρχουν παραδείγματα , όπου αυτός ο βοηθητικός χώρος είναι σε κεντρική θέση , όπως το lobby, ακολουθώντας αλλά και αναδεικνύοντας τις σχεδιαστικές γραμμές του υπόλοιπου χώρου, όπου αξίζει να χρησιμοποιηθούν ιδιαίτερα Shinnoki, Nordus, Querkus & The Veneer. Στην περίπτωση όπου ο σχεδιασμός αφορά καθαρά την πρακτική χρήση του χώρου, μία επιλογή από Star Favorit ή Hpl Compact, είναι η σωστή κατεύθυνση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Το γεγονός ότι τα εμπορικά κέντρα πλέον θεωρούνται attraction για μία πόλη, αποτελεί βάση για αρχιτεκτονικές προκλήσεις.

Το κυρίαρχο στοιχείο τους, το μέγεθος τους, δημιουργεί την ανάγκη μίας βάσης με χρωματική αρμονία, σε κατασκευές, επενδύσεις τοίχων, διαχωριστικά, κτλ που ικανοποιείται από την ποικιλία των HPL Compact. Για την επένδυση πατώματος, η σειρά Cabbani, εξαιρετικής αισθητικής, αντεπεξέρχεται στις έντονες γραμμές κίνησης ενός τέτοιου χώρου. Τέλος, σημέια κορύφωσης, διακοσμούν και ολοκληρώνουν τα χώρο, με ελευθερία στο σχεδιαμό χάρη στις ιδιότητες τους, όπως Decoflex και Decolam.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΣΤΑΘΜΟΣ


Το lobby, είναι ο χώρος υποδοχής διάφορων κτιρίων δημόσιας χρήσης, είτε αναφερόμαστε σε γραφεία, αεροδρόμια και σταθμούς, είτε νοσοκομεία κτλ. Από αρχιτεκτονική ματιά, το lobby εκτός από την προφανή χρήση του ως χώρος υποδοχής και χαλάρωσης, είναι κυρίως το σημείο στο οποίο ενώνεται ο εξωτερικός με τον εσωτερικό χώρο, το σημείο διαβίβασης, στον οποίο η πρόκληση για τον αρχιτέκτονα είναι ο επισκέπτης να θέλει να μείνει.

Η έντονη χρήση και επαυξημένη επισκεψιμότητα, καθιστούν το HPL compact, ιδανική λύση καθώς μπορεί να ακολουθήσει κάθε σχεδιαστική γραμμή. Για μια πιο ζεστή προσέγγιση ο συνδιασμός πάνελ καπλαμά The Veneer και μασίφ Hardwood, μπορεί να ολοκληρώσει εντυπωσιακά το σχεδιασμό του χώρου.

Tip. Το m-Look, ικανοποιεί τις παραμέτρους της καινούργιας νομοθεσίας για πυράντοχη επένδυση σε εσωτερικούς χώρους δημόσιας χρήσης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Copyrights © 2024 SANELCO. All Rights Reserved.

DWHITE PRODUCTION